Profiel

De onderstaande punten vormen een duidelijk beeld van wat het profiel van Marohi BV precies inhoudt:

bullet

Marohi verschaft adviesdiensten op alle trajecten van de agro-industriŽle productieketen, vanaf landbouwkundige productie en agro-industriŽle verwerking tot en met afzet op de markt.

bullet

Marohi voert agro-industriŽle turn-key projecten uit vanaf de veredeling van zaaizaad, teelt tot en met verwerking en afzet van landbouwproducten, evenals de hieraan verbonden milieu- en kwaliteitsproblematiek.

bullet

Marohi bezit de kennis en ervaring om op de marktvraag toegesneden projecten uit te voeren. Daarnaast kan van een uitgebreid netwerk gebruik worden gemaakt waaruit doormiddel van samenwerkingsverbanden of in te huren specialisten het terrein van uit te voeren projecten kan worden vergroot.

bullet

Marohi biedt de mogelijkheid om door samenwerking met een gevestigde organisatie gecombineerde projecten uit te voeren. Combinatie van diensten draagt bij aan de verwezenlijking van de duurzame agro-industriŽle productieketen.

bullet

Marohi verrijkt de projecten die zij uitvoert doormiddel van een 'mastering of the value-chain'. Dit inzicht in de samenhang van de processen in de totale productieketen is essentieel in de adviesdiensten. Dit inzicht leidt tevens tot een optimale en duurzame balans van de economische, sociale en milieubelangen van ondernemingen.